Activador de memòries

Aquesta comprovat que el cervell funciona per mitjà d’impulsos elèctrics que recorren intricats camins portant i buscant informació processant i archivándola a la memòria. Amb el pas dels anys algunes facultats comencen a minvar i la ment ja no és tan brillant com en els anys joves on els reflexos estaven intactes i la memòria acudia immediatament en cas de ser sol · licitada.
Activador-de-memorias
La pèrdua de la memòria és com si a aquesta part del cervell els impulsos elèctrics arribessin retardats o directament no arribessin. En estudis recents es va comprovar a més de productes farmacèutics recomanats per superar aquesta falencia- que es pot activar per mitjà d’impulsos elèctrics aquest sector del cervell on s’emmagatzemen les dades buidant el camí perquè els impulsos arriben de forma ràpida com un fertilitzant de neurones .
La ciència mèdica avança buscant solucions a les velles i noves malalties però també estudia les formes de poder conservar totes les facultats que solen disminuir amb el pas dels anys.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *