La radiació, l’enemic invisible

En els últims quaranta anys hem saturat l’atmosfera terrestre amb diferents radiacions producte de comunicacions per ones. Les ones radials, televisives i les que corresponen a les comunicacions dels telèfons mòbils generen radiació. Aquestes radiacions afecten al sentit d’orientació dels coloms missatgers i també de les balenes, dofins i orques que perden noció d’ubicació apareixent varades a les platges en morts massives impressionants.

La-radiacion-enemigo-invisible

Les radiacions ben aplicades solen ajudar a l’organisme estimulat defenses o combatent malalties, però quan no són controlades aquestes mateixes radiacions poden ocasionar sèries trastorns i desequilibris en la salut.

Està comprovat que les altes radiacions emeses per les antenes que reben i emeten senyals per a les comunicacions dels telèfons mòbils incrementa la possibilitat de patir càncer de diferents ordres als que habiten de forma permanent prop d’aquestes antenes. És necessari el control de la radiació de les noves formes de comunicació perquè els avenços tecnològics no atemptin contra la salut com a enemics invisibles.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *