Sabatilles exclusives

Els avenços tecnològics de la computació arribo fins a les indústries del calçat per aconseguir confeccions anatòmiques que corregeixen les postures del cos per mitjà de plantilles que potencien l’arc del peu evitant que es formi l’anomenat “Peu Pla” que provoca dolors a les articulacions i en tota la columna vertebral.
Zapatillas-exclusivas
Les fàbriques de sabatilles ofereixen un nou servei exclusiu de confeccionar els calçats d’acord a la conformació de cada peu de l’usuari per mitjà de les impressores “3D”. La part on recolza el peu i la capellada es fabriquen amb mesures exclusives i exactes amb només prendre còpia de cada peu de forma ràpida per mig un programa d’ordinador que després transmet les dades a la impressora de tres dimensions per fabricar la plantilla del calçat exclusiu .
D’acord a les mesures preses per un escàner recomanen quin tipus de tancament és l’ideal per al peu de l’usuari, aquest pot optar pel tancament de traus amb cordons creuats, cordons drets o cintes de tancament amb el sistema de cards.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *